Henrik Westerlund er død.

 

Det er med meget stor sorg, at vi må meddele venner og forretningsforbindelser, at Henrik Westerlund er død, mandag den 23. juli. Henrik blev blot 61 år.

 

I 2005 tog Henrik initiativ til at starte magasinet Design Ure Smykker. Gennem en fælles bekendt fik han anbefalet Christian Schmidt som grafiker og skribent, og efter en halv times møde var de to enige om at starte blad og partnerskab sammen. En måneds tid senere lå det første magasin ude i smykke- og urmagerbutikkerne. I 2008 blev bladet suppleret med en årlig branchemesse i Vejle. Design Ure Smykker Messen blev i 2017 slået sammen med Copenhagen Jewellery & Watch Show under navnet New Nordic.

 

Gennem sit utrættelige arbejde med at lave blad og messe havde Henrik kontakt til alle kroge af smykke- og urbranchen, både leverandører og butikker, og han kæmpede om nogen for at samle branchen. Han havde et utroligt gå-på-mod og en optimisme, smil og latter, han gerne delte ud af til andre. For de, der kendte ham bedst, var han en kær ven, der altid var til at regne med, og det er et stort tab at miste Henrik.

 

Henrik efterlader sig hustruen Tina og datteren Michelle. I april 2018 blev Henrik morfar. Han vil blive dybt savnet af både familie, venner og bekendte.

 

Anne Nordsted, Nord-Fair og Christian Schmidt, Design Ure Smykker

 

Bisættelsen er fundet sted.

 

 

Alle henvendelser vedrørende messen og stande bedes rettet til Nord-Fair og alle henvendelser vedrørende Design Ure Smykker bedes rettet til Christian Schmidt på cs@designuresmykker.dk.