August 2018

 

Messen 2019

 

New Nordic 2019 afholdes 23.-25. august i Bella Center, hal C.

 

 

August 2018

 

 

Prinsesse Marie åbner messen

 

Vi har den glæde at kunne meddele, at protektor for messen H.K.H. Prinssesse Marie officielt åbner New Nordic Jewellery & Watch Show Copenhagen fredag den 17. august.

 

Dørene åbner kl. 09.00, men den officielle åbning finder sted kl. 09.30 i forhallen. Bemærk at messen i år benytter Bella Centers hovedindgang.

 

New Nordic er en lukket fagmesse. Mangler du et adgangskort til messen, kan det bestilles her på siden under Indkøber.

 

Se HKH Prinsesse Maries besøg på New Nordic 2018 her.

 

 

Juli 2018

 

Messekatalog

 

Så er udstillerkataloget på gaden. Se det online her:

 

 

 

 

Februar 2018

 

Gratis overnatning til alle

fra Jylland, Fyn og Bornholm

 

Enestående tilbud til besøgende.

 

Som noget nyt i 2018 tilbyder New Nordic én gratis overnatning pr butik/cvr-nr (fra lørdag til søndag) på Metro CabInn, som ligger knap en km fra Bella Center.

 

Skriv til anne@nord-fair.dk og book din/jeres overnatning (til én, to eller tre personer i samme værelse). Tilbuddet gælder så længe ledige værelser haves.

 

 

Oktober 2017

 

New Nordic 2018

 

New Nordic 2018 afholdes 17.-19. august.

 

Book din stand allerede nu.

Kontakt Henrik Westerlund. E-mail: redaktion@designuresmykker.dk

 

Følg sitet her for løbende opdateringer om messen.

 

 

 

8. august 2017

 

Invitation og program for pressemøde

 

New Nordic inviterer til pressemøde fredag den 25. august kl. 11.00 – 13.15

 

Den nye nordiske fagmesse for smykke- og urbranchen, New Nordic, afholdes 25.-27. august 2017 i Bella Center i København.

 

Vi inviterer til pressemøde fredag og byder desuden på frokost og en spændende goodiebag.

 

New Nordic messen er et væld af vidunderlige smykker, men også meget stærk på fantastiske ure – fra nyt dansk design over sportsure til elegant fransk luksus. Vi præsenterer også med stolthed otte up comings – Brand New Nordic – og håber I vil bruge et øjeblik på de dybt koncentrerede deltagere i Nordic Gold konkurrencen.

 

 

Dagens program

 

Kl. 11.00: Velkommen til New Nordics pressemøde, hvor Anja Bisgaard Gaede fra SPOTT præsenterer trenden 2018 for ure og smykker.

 

Guldsmedebranchens Leverandørforening og Danske Guldsmede & Urmageres direktører vil kort orientere om branchen.

 

Kl. 11.30 – 12.30: På egen hånd messen rundt.

 

Kl. 12.30: Vi byder på en lækker frokost og overrækker den spændende goodiebag med gaver fra diamanthandler Ruben Svart, Gervin The Bracelet Hook, East Copenhagen Jewellery, Frits Pedersen og InfiniteLoove.

 

Efter programmet kan vi anbefale foredraget fra vores belgiske diamanthandler Dediam om »Lab grown diamonds« … i sig selv et lidt epokegørende tiltag. Foredraget afvikles fra scenen i Hal H, kl. 13.15 og er på engelsk.

 

Tilmeldinganne@nord-fair.dk.

 

 

18. juli 2017

 

Brand New deltagere

 

Årets deltagere i Brand New Nordic er valgt.

 

Deltagerne er de to danske urfirmaer Vejrhøj og Mermaid Stories samt smykkefirmaerne Bendix Copenhagen, Me Mori, Jewells For A Reasen samt Maiken Pade / M P Jewels.

 

 

 

7. juli 2017

 

Messekatalog

 

Messekataloget 2017 er udkommet. Se det online her:

 

 

 

 

7. juni 2017

 

Invitation til pressemøde

 

Fredag den 25. august kl. 11.00-13.15 på New Nordic i Bella Center

 

New Nordic, den nye nordiske fagmesse for smykke- og urbranchen, afholdes 25.-27. august 2017 i Bella Center, København. Vi inviterer til pressemøde fredag den 25. august og byder desuden på frokost og en spændende goodiebag. Yderligere informationer følger i starten af august.

 

Tilmelding på anne@nord-fair.dk.

 

 

 

 

23. maj 2017

 

Tilmelding til Brand New

 

Guldsmedebranchens Leverandørforening og New Nordic inviterer hermed nye, up-coming designere til at deltage i årets BRAND NEW på New Nordic i Bella Centret 25. til 27. august 2017

 

Som deltager på Brand New Nordic får du mulighed for at præsentere dine designs for et professionelt publikum, du får mulighed for at måle dit niveau i forhold til andre nye designere, og du får i tre dage mulighed for skabe kontakt til forhandlere og indkøbere fra den skandinaviske ur- og smykkebranche.

 

Brand New har i en længere årrække sendt nye designere godt på vej og støtter nye talenter på deres vej ind i smykkeverdenen. Som noget nyt kan du nu deltage i Brand New i op til tre år.

 

Deltagelse – hvordan?

For at deltage i Brand New skal du senest den 31. maj sende en kort ansøgning på mail til Guldsmedebranchens Leverandørforening (mail: jrm@guldsmed.dk), hvor du kort præsenterer dig selv og din baggrund og vedhæfter nogle fotos af dine produkter.

 

For at komme i betragtning til deltagelse er det en betingelse, at din virksomhed er registreret med et CVR-nummer, og at dette er sket efter 1. januar 2014. Du må gerne have deltaget i Brand New tidligere.

 

De udvalgte deltagere i Brand New Nordic får adgang til et mindre område på cirka fire kvadratmeter, hvor de kan disponere over en montre, et bord og en stol. Der vil tillige være lys over bord og montre.

 

Blandt de indkomne ansøgninger vil blive udvalgt maksimalt 11 deltagere til Brand New 2017.

 

Konkurrencen

På messens første dag vil en jury bedømme de udstillede designs. Juryen bedømmer hver enkelt deltager på baggrund af produkternes nyhedsværdi, innovation, overraskelse og helhedsindtryk. Endvidere vurderes de kommercielle muligheder for de fremviste designs.

 

På baggrund af juryens bedømmelser udpeges en vinder af Brand New 2017

 

Præmie

Vinderen af Brand New 2017 får som præmie en gratis stand på 3 x 3 meter på New Nordic 2018 – samt en gratis helsides annonce i AuClock.

 

Deltagergebyr

Prisen for deltagelse i Brand New 2017 er fastsat til kr. 4.500,- ekskl. moms.

 

Så er du interesseret, og har du styr på dine designs, så send snarest muligt en ansøgning.

 

Som noget nyt vil vi i år tilbyde deltagere i Brand New at få ”afprøvet” deres forretningsplan. Sammen med Jørgen S. Lauritsen fra OPTIMAX vil Leverandørforeningen tilbyde deltagerne et kort og intenst forløb op mod messen, hvor der vil blive stillet skarpt på din forretningsplan, så du er helt parat til messen i august!

 

 

 

 

7. februar 2017:

 

Nyt partnerskab går sammen om

et større nyt nordisk show i Danmark

 

Design Ure Smykker, Nord-Fair A/S og Guldsmedefagets Fællesråd forener nu kræfterne om at skabe en ny, stor og samlende branchemesse i august 2017.

 

Messen afholdes i Bella Center i København og tager navnet New Nordic for at understrege målet: At vise nyheder, at være nyskabende og at have et nordisk snit. Første messe afholdes den 25.-27. august 2017.

 

Det bedste fra flere verdener

New Nordic vil trække på erfaringerne fra de to tidligere branchemesser i Danmark – Copenhagen Watch & Jewellery Show i København, arrangeret af  Guldsmedebranchens Leverandørforening og Design Ure Smykker Messen i Vejle, arrangeret af Design Ure Smykker i samarbejde med Nord-Fair A/S. Det er således velkendte og erfarne organisationer med mange års virke  i og kendskab til branchen og til messer, der står bag det nye tiltag, New Nordic. – Vi har med andre ord kombineret det bedste fra to verdener, siger en af arrangørerne, Anne Nordsted fra Nord-Fair.

 

Messens hjemmeside

Messen har sin egen hjemmeside, www.newnordicshow.dk. Her finder du alle relevante oplysninger om messen, foreløbig udstillerliste og om nye og spændende tiltag på messen. Hjemmesiden er overskueligt opdelt for både udstillere og indkøbere og her kan du også læse om messen sponsorer og New Nordic Night Festmiddagen, der afholdes lørdag på Hotel Radisson Blu.

 

Standsalg

Standsalget er gået over al forventning siden starten i september måned 2016. Allerede nu er messen på størrelse med tidligere års messer, og udstillerlisten viser da også en stor og vidtfavnende deltagergruppe. Med endnu over et halvt år til messens afholdelse er vi allerede nød til at overveje en udvidelse af halplanen.

 

Listen af udstillere tæller alt fra smykker, ure, sølvtøj, værktøj, ædelsten, diamanter, sikkerhed, butiksdesign, IT, perler, kæder, udstillinger, emballage, urremme og meget mere. Af de mange navne kan blandt andet nævnes Sif Jacobs, Christina Design London, Scrouples, Nordahl Andersen, Ashwell Jewellery London, Heiring Fine Jewellery, Dulong Fine Jewellery, Spirit Icons, Dediam Diamonds Antwerp, By Birdie og Festina. Se hele den foreløbige udstillerliste på www.newnordicshow.dk.

 

Overvejer du at udstille eller vil have mere information om fx priser på New Nordic, så kontakt Henrik på hw@designuresmykker.dk snarest og hør mulighederne netop nu.

 

Besøg messen som indkøber

Er du interesseret i at besøge New Nordic som indkøber, så gå til www.nord-fair.dk, klik på »Er du indkøber« og følg anvisningerne, så modtager du cirka en måned inden messen dit personlige adgangskort samt messekatalog.

 

 

 

 

1. september 2016:

 

Nyt samarbejde forener kræfterne

om én ny nordisk messe

 

Design Ure Smykker, Nord-Fair og Guldsmedebranchens Leverandørforening forener

deres kræfter om at skabe én ny, samlende messe.

 

New Nordic: 25.-27. august 2017

Messen finder sted i Bella Center i København og får navnet New Nordic. Navnet er valgt, fordi det fremhæver de vigtigste formål med messen: At vise nyheder, at være nyskabende og at have et nordisk snit. Første messe afholdes den 25.-27. august 2017.

 

Det bedste fra flere verdener

New Nordic vil trække på erfaringerne fra både København og Vejle, og teamet bag messen – Design Ure Smykker, Guldsmedebranchens Leverandørforening og Nord-Fair – er kendt i hele branchen og med mange års erfaring inden for messe-området.