Guide til en corona-venlig rejse til Italien

Opdateret 7. juli 2021:

Denne guide baserer sig på situationen d. 7. juli 2021 og vi anbefaler at man selv holder sig opdateret på de gældende retninglinjer for ud- og indrejse i Italien på udenrigsministeriets hjemmeside, hvor du finder information om COVID-19 i Italien.

Som det er nu er det muligt at tage til Italien på sommerferie. Det er der mange der gør. Vil du gerne til Italien uden at skulle ligge på en tætpakket strand med andre turister og være på en over-crowded campingplads, der potentielt kan være skyld i smitte med COVID-19. Mange vil gerne tage sydpå uden at udsætte sig selv og sin familie – og andre – for unødig smitterisiko. Her er der faktisk mange muligheder for at holde ferie på en meget Corona-venlig måde.

Der findes utroligt mange ferie-lejligheder og huse (der ligner – og måske ér vinslotte). Disse ligger placeret ret isoleret i fantastisk flotte natur-omgivelser, hvor du nemt kan komme rundt i landet, både til historiske Italienske byer så som Firenze eller i på tur i vinområder så som Piemonte eller Toscana, hvor du finder italiensk vin i verdensklasse.

 

Vælger du at tage til Piemonte, tager du samtidig til regionen der er verdenskendt for Barolo og Barbaresco, mens en tur til Toscana vil bringe dig i centrum for den allerbedste vin fra Italien – Brunello.