Tips til indretning af toilet og badeværelse

Badeværelset er et af de rum, hvor man opholder sig mest i sin bolig, men også et af de rum, som oftest bliver nedprioriteret i form af indretning. Det betyder også at hos mange er deres badeværelse utrolig kedeligt at opholde sig i og kigge på. Det er en skam, da der skal overraskende lidt til før man virkelig kan pifte badeværelset op. Man opholder sig jo meget på badeværelset og toilettet, så det giver kun mening at gøre lige så meget ud af indretningen, som man gør i alle andre rum i sin bolig.

Skift dine gulvfliser ud

Det lyder måske voldsomt at skifte hele sit gulv ud på badeværelset bare for at pifte det lidt op. Dog betyder gulvet utrolig meget, og hvis man vælger de ”rigtige” gulvfliser, kan man helt sikkert komme langt og skabe en masse dynamik i rummet. Mange har tendens til at vælge det sikre valg og f.eks. ikke bruge mange farver. Det sikre valg kan også være en fin løsning, men det bliver hurtigt kedeligt at se på. Mange savner dog samtidig også et rum, som skiller sig lidt ud, og her kan det være en fordel at springe ud i nogle gulvfliser, med forskellige motiver, farver og mønstre da dette kan være med til at give mere liv til rummet.

Detaljerne er vigtige

Man skal ikke gå på kompromis med detaljerne. Mange tror fejlagtigt at man kan springe dette over, dog er det en stor fejl at begå, da de små detaljer er med til at bringe kant og karakter til indretningen. Et godt sted at starte vil være hos vasken. Håndvasken kan med fordel skiftes ud, da der mange muligheder her. Formen på selve håndvasken kommer i et utal af forskellighed. Her kan man lege med bl.a. håndlavet håndvaske, som har forskellige mønstre, form, eller farve. Andre ting man kan overveje med sin håndvask, er selve materialet. Porcelæn er f.eks. utrolig smukt og elegant at se på. Hvis man vil gå ned i de helt små detaljer, skal man overveje at skifte sin toiletrulleholder ud. Derudover vil det også være en fordel at anskaffe en pedalspand, da dette er mere praktisk og hygiejnisk.

Andre ting man kan overveje

Væglamper, planter, vægspejle og tapet er blot nogle få ting, som man også kan overveje at skifte ud, hvilket uden tvivl vil kunne gøre en kæmpe forskel i forhold til indretningen. Pointen er at der er rigtig mange ting man lege med, og man behøver ikke nødvendigvis at skifte store ting ud, som f.eks. gulvfliserne. De små ting gør også en stor forskel.